Brillen

Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste stijlvolle bril uit ons uitgebreid assortiment. Alle brillen en zonnebrillen worden met de grootste zorg geselecteerd op de nationale en internationale beurzen.

Wij leggen de nadruk op duurzame, europese handgemaakte monturen en vooral merken die enkel brillen maken. Uiteraard vindt u monturen van alle prijsklasses terug in onze winkel.

Een bril is niet enkel het montuur maar ook de glazen. Bij de keuze van uw glazen wordt rekening gehouden met uw dagelijkse activiteiten, uw visuele correctie, het gekozen montuur en uw verwachtingspatroon. Vakkundig advies en jarenlange ervaring helpen u de juiste keuze maken tussen multifocale versus unifocale glazen, verdunde versus onverdunde glazen en transparante of verkleurende glazen.


TERUGBETALING

Bij aankoop van glazen op sterkte heeft u recht op een vaste tussenkomst van het ziekenfonds. 

Vanaf een bepaalde leeftijd en hogere correcties voorziet het RIZIV een extra terugbetalingen voor glazen op sterkte, lenzen en eventueel van het montuur. Deze extra terugbetaling van het RIZIV geldt enkel wanneer u aankoopt bij een erkend opticien en op voorschrift van een oogarts.

Als erkende opticien bezorgen wij u de nodige documenten en staan wij klaar voor al uw vragen.